avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul - fals in semnatura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul - fals in semnatura

Buna. Am o problema destul de grava la locul de munca si as vrea un sfat in legatura cu ce ar trebui sa fac in situatia mea. Lucrez de aproape 4 ani la o firma cu care am contract pe o perioada nedeterminata. Pana acum nu am semnat nici o hartie legala, nu am semnat niciodata un stat de plata, nu am semnat niciodata o marire sau reducere de salariu, desi au fost, asta pt ca altcineva a semnat in locul meu. Printr-o coincidenta fericita sau nu, am aflat ca de o luna mi-au redus salariul pe cartea de munca intr-un mod major, act aditional semnat de asemenea de altcineva. Ce sa fac? Sa ii dau in judecata? Si daca da, pt ce fapt? Ca mi-au falsificat semnatura timp de aproape 4 ani, pt faptul ca oficial nu am semnat nici o ridicare de salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:45, 3 Decembrie 2021
Bună seara. Am fost trimis în concediul de odihna forțat doar eu din toți colegii indemnizația de concediu nu mi~a dat-o sunt la a 3a zi de concediu. Ce pot face?
Ați solicitat plata indemnizatiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare abuziva cim pe perioada determinata jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va supun atentiei urmatoarea situatie: verisoara mea s-a angajat pe perioada determinata pe un post al carui titular de drept era in ... (vezi toată discuția)
Ce sa fie? Rebeca25 Rebeca25 Astazi tocmai am aflat ca de la 1 iulie 2015 am fost trecuta la jumatate de norma. Nu am semnat nicio anexa....niciun act aditional cum este posibil? ce pot ... (vezi toată discuția)
Contract cu 2 ore de munca mary_131979 mary_131979 Buna ziua. am si eu o problema poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat. de aproape 2 ani lucrez la un patron , timp de 10 luni am semnat vre-o trei ... (vezi toată discuția)