avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... La care instanþã se depune un recurs?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

La care instanþã se depune un recurs?

Unde se depune recursul la o hotarare a Trib pe contencios administrativ?
Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 13:59, 20 Aprilie 2013
Nu ,ma refer la noul cod de procedura civila. Daca imi puteti raspunde punctual la intrebari va multumesc.
Multumesc .
Ma interesa la car einstanta se depune si daca se depun in acelasi termen si motivele , stiu pe care cod, multumiri inca o data . in discutie a intervenit ,, marusca", care avea cu totul alta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate recurs ni_leta ni_leta Buna ziua si Paste fericit!! Va rog daca imi poate raspunde cineva: Am declarat recurs (calea de atac nu prevede si apelul ci numai fond la Tribunal si ... (vezi toată discuția)
Recurs la iccj gabyteo gabyteo Buna ziua Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns urgent. Am avut un proces judecat in prima instanta la Curtea de Apel. Am pierdut si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Pana cand se pot depune motivele recursului ? lungu1on lungu1on Proces tribunal , litigii de munca , drepturi salariale , castigat , recurs 10 zile . Parata face recurs dar nu-l motiveaza . 1. Motivarea trebuie facuta in ... (vezi toată discuția)