avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare CIM in sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare CIM in sarcina

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 2 luni, mi s-a facut acum un act aditional cu modificarea cim la part-time si reducerea salariului. Are voie sa faca asa ceva? Stiu ca a facut asta pentru ca sunt insarcinata nu pentru ca ar fi probleme in forma.
Care sunt conditiile in care ma poate da afara sau imi poate modifica asa contractul?
multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:41, 30 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Multumes frumos de raspunsuri, eu sunt tare indignata de ce pot face unii "sefi", nu imi vine sa cred cat de lipsiti de scrupule sunt.
Nu o sa semneze ei pentru mine, dar cu siguranta o sa ma "stranga cu usa" pana semnez actul aditional, sper sa am puterea sa imi apar drepturile nu sa fiu lasa asa cum, din pacate, destul de multe suntem in astfel de cazuri, decat sa ne pierdem postul mai bine acceptam ce ni se da.
Nu am semnat actul aditional, e la mine, dar mi s-a spus sa il semnez si sa ma bucur ca nu m-au dat afara ca oricum vor sa faca restructurari si de postul pe care sunt eu nu mai au nevoie, si asta asa e ... firma se poate lipsi de mine fara probleme, deci se pare ca tot va trebui sa il semnez in final

Alte discuții în legătură

Schimbare contract de munca pe perioada nedeterminata in contract de munca pe perioada determinata!!! andreeafer andreeafer salut am nevoie cat mai urgent de un sfat de la voi! sunt angajata a unei institutii de stat cu contract nedeterminat. Pentru ca se procedeaza sistemul ... (vezi toată discuția)
Injumatatirea salariului la gravide este legala? Blumella Blumella Buna ziua! Peste 6luni voi intra in concediu de maternitate, am anuntat firma in scris ca sunt insarcinata, insa la 3saptamani am primit act aditional de ... (vezi toată discuția)
Reducere salariu imediat dupa ccc clase74 clase74 Buna ziua, in data de 5 Ian copilul meu implineste 2 ani iar din data de 6 doresc sa ma reintorc la munca. Am depus cererea saptamana trecuta iar azi mi-a ... (vezi toată discuția)