avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sentinta Civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sentinta Civila

In urma unei Hotarari definitive si irevocabile, societatea la care am fost salariata trebuie sa imi plateasca c/v a sase salarii brute negociate si cheltuieli de judecata. Va rog frumos sa imi spuneti daca trebuie sa-mi faca retinerile ca si pe un stat de plata sau trebuie sa-mi plateasaca sumele integral si ulterior sa achit impozitul pentru prima suma, cea cu salariile!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirrella65 , utilizator 22:08, 2 Martie 2009
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre salariul compensator(disponibilizare) corina.trandafir corina.trandafir 1.Salariul compensator este obligatoriu sa fie trecut in statul de plata(rubrica alte drepturi)? Se impoziteaza la fel ca un salariu normal?se platesc din el ... (vezi toată discuția)
Impozit plati compensatorii dorinv dorinv Conform CCM la nivel de unitate la desfacerea contractului individual de munca din cauze ce nu tin de persoana salariatului, societatea trebuie sa plateasca un ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare colectiva disponibilizata disponibilizata Buna ziua, Lucrez intr-o companie multinationala ( 600 salariati din care disponibilizeaza 120) care a trimis notificare pentru disponibilizari colective ... (vezi toată discuția)