avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal pentru furt calificat si conducerea unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal pentru furt calificat si conducerea unui autoturism cu numere de inmatriculare false

Buna ziua ... Va rog frumos sa ma ajutati si pe mn cu cateva raspunsuri :( sunt un tanar de 23 de ani care a comis o prostie mare, nu am avut pana acum antecedente penale. Nu stiu ce a fost in capul meu dar regret fapta, Noaptea la ora 2:00 doar eu si cu prietenul meu am comis o infractiune ... eu am furat numerele de inmatriculare de pe o alta masina si le-am pus pe ale mele .... am mers la o benzinarie colegul a alimentat si am plecat fara sa platim. :( Sunt acuzat de furt calificat si conducerea unui autoturism cu numere de inmatriculare false. Prejudiciul a fost de 290 de lei si bineinteles platit, nu au depus plangere cei de la benzinarie sau proprietarul masinii de pe care am furat numerele. Mentionez inca odata nu am antecedente penale :( e prima fapta, si regret ce am facut, am fost inconstient. Mi se poate anula permisul de conducere? Exista sansa sa primesc inchisoare cu suspendare sau mai degraba cu executare? Va rog din suflet sa ma ajutati sunt disperat :( :( :(
mergeti pe la 2-3-4 avocati si spuneti ca sunteti in cautarea unui avocat si ca doriti sa va ganditi bine inainte, daca vrea sa aveti o discutie sa ii spuneti p[ovestea si un tarif informati sa va puteti hotari, sa va gandtiti 2-3 zile cum e maibine pentru dvs. Este interesul dvs.

Este singura modalitate sa "invatati" sa comparati niste servicii. Dupa ce ati platit pentru avocatul respectiv nu mai aveti nici un control asupra lui, decat daca il schimbati , ceea ce este foarte greu dar nu imposibil. Dvs sunteti de vina in alegerea avocatului ! Tineti minte
Mi-am luat deja avocat :( e un avocat bun. m-am informat :( eu sper sa nu imi ia permisu ca dak da atunci sunt un om mort :(
Sunt obligati sa imi ia permisul nu? :( nu exista posibilitatea sa ma ierte ... problema e ca eu lucru ca sofer profesionist :( si cu asta imi castig painea ... vai doamne ce inconstient pot sa fiu :(
luchian89 a scris:

Buna ziua ... Va rog frumos sa ma ajutati si pe mn cu cateva raspunsuri :( sunt un tanar de 23 de ani care a comis o prostie mare, nu am avut pana acum antecedente penale. Nu stiu ce a fost in capul meu dar regret fapta, Noaptea la ora 2:00 doar eu si cu prietenul meu am comis o infractiune ... eu am furat numerele de inmatriculare de pe o alta masina si le-am pus pe ale mele .... am mers la o benzinarie colegul a alimentat si am plecat fara sa platim. :( Sunt acuzat de furt calificat si conducerea unui autoturism cu numere de inmatriculare false. Prejudiciul a fost de 290 de lei si bineinteles platit, nu au depus plangere cei de la benzinarie sau proprietarul masinii de pe care am furat numerele. Mentionez inca odata nu am antecedente penale :( e prima fapta, si regret ce am facut, am fost inconstient. Mi se poate anula permisul de conducere? Exista sansa sa primesc inchisoare cu suspendare sau mai degraba cu executare? Va rog din suflet sa ma ajutati sunt disperat :( :( :(

Aveti sanse la o pedeapsa cu suspendare.
Cat priveste permisul avocatul dvs. Ce a spus?
Dupa sarbatori imi verifica dosaru pt ca nu a apucat. Nici gand sa ma astept la o amenda administrativa nu? Ma bazez pe permis :(

Alte discuții în legătură

Infractiune pe drumurile publice deceneu deceneu am fost depistat cu alcoolemie de 1,8 in singe, Care este pedeapsa care o risc? Nu am mai avut alte evenimente de acest gen? Conteaza in instanta faptul ca am ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului alin_alin alin_alin ce sa fac daca am alcolemie de 0,90 in sange si a doua proba nu am mai facuto ..... si la ce sa ma astept pe viitor (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului grifmihai grifmihai am fost urmarit de o masina pe o raza de 1 km si oprit de catre acesta mentionez ca soferul e politist si nu era in misiuneci cu masina personala , mia luat ... (vezi toată discuția)