avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare fortata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare fortata

In cazul in care eu am viza flotant in apartamentul in care locuiesc..si nu doresc eliberarea lui decat in momentul expirarii vizei, sub ce forma se poate cere evacuarea mea?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:16, 25 Mai 2005
Da.
Cum pe cale de ordonanta presedentiala ca sa-l citez pe colegul ?Practica este constanta in sensul respingerii cererilor de ordonanta presedentiala avand ca obiect evacuarea. Mai mult, nici dispozitiile legale care reglementeaza ordonanta presedentiala nu permit o astfel de actiune.
Irinuca , cate evacuari ai avut pana cum.
Am obtinut evacuarea pe ordonanta presidentiala, dovedind faptul ca presupune urgenta, la Tribunalul Buzau.
destule evacuari. Nu stiu cum e practica la Buzau dar ideea e ca ar trebui unificata. Una peste alta, cum ramane cu neprejudecarea fondului? ok, urgenta se dovedeste usor, dar nu pot sa cred ca acolo se judeca fara a lua in considerarea toate cele 3 conditii ale ordonantei. La voi e suficienta dovedirea numai a uneia din ele?
Nu , dovedesc numai urgenta ci si proprietatea, asupra imobilului

Alte discuții în legătură

Evacuare sot ContSters142651 ContSters142651 Va rog din suflet,spuneti-mi si mie, cum sa imi evacuez sotul in pace si liniste? Am un sot violent,care ne ameninta pe toti din casa cu moartea si care ne ... (vezi toată discuția)
Referitor evacuare din apartament dana iorga dana iorga buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat de specialitate. Triesc de ani buni alaturi de un sot agresiv si verbal si fizic , datorita faptului ca are ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala Vasi00 Vasi00 Buna.as dori sa intreb cum as putea sa obtin o hotarare prezidentiala pentru un minor ?as dori sa-l iau in vacanta dar nu pot ca imi trebuie procura si nu pot ... (vezi toată discuția)