avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere ilegala vs. indemnizatia de concediu pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere ilegala vs. indemnizatia de concediu pe perioada concedierii ilegale

daca un salariat a fost concediat ilegal si a castigat drepturile salariale de la momentul concedierii pana la reintegrarea efectiva, in aceste drepturi salariale intra si plata concediilor de odihna neefectuate si neplatite din cauza concedierii ilegale (mentionez ca procesul a durat 2 ani jumate).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 7 Mai 2013
Este dreptul dvs de a efectua CO in natura .... nu este vina dvs ac din cauza problemei ivite nu s-a putut lua Co in 2011 si in 2012 ...prin urmare, raman la parerea mea ca puteti lua CO aferent 2011 si 2012 in 2013 ...
...iar daca angajatorul refuza, ma duc in instanta. Asta am vrut sa stiu. Maine fac o asemenea cerere sa vad ce raspuns primesc ( o trimit direct cu executorul judecatoresc, nu mai stau la cheremul secretarei care nu are timp, nu are chef, nu vrea, nu, nu, nu... sa dea numar de inregistrare)
Va multumesc mult pentru intelegere si rabdare:love:.
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2013
codulmuncii, utilizator
Corect , impotriva refuzului acestuia de a va acorda Co va puteti adresa ITM-ului si/sau instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat de doi ani mfrincu mfrincu Buna ziua, lucrez la patron si de 2 ani de zile nu am putut sa imi iau concediu de odihna din cauza obligatiilor de serviciu , exista vreo modalitate prin care ... (vezi toată discuția)
Ce as putea sa fac ca sa primesc banii care mi se cuvin? Alina-Manuela Alina-Manuela Buna ziua Ma numesc Deac Alina si am lucrat la o firma in Turda timp de 2 ani din Bistrita Nasaud.M-am angajat in iulie 2011,iar in ianuarie 2012 am rugat-o ... (vezi toată discuția)
Acordarea drepturilor unui salariat in urma unei hotarari judecatoresti anicosma anicosma Unui salariat i se desface contractul individual de munca in luna decembrie 2010. In urma unor procese judecatoresti dupa 1 an-in decembrie 2011 salariatul ... (vezi toată discuția)