avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensie invaliditate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensie invaliditate

Buna ziua,
Conform Codului Muncii `` CIM inceteaza la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei de invaliditate ``.
Intrebarea mea este urmatoarea: ce face angajatorul cu salariatul din momentul in care se cumuleaza cele 183 de zile de concediu medical, i se elibereaza decizia medicala ( nu mai primeste certificat medical ) si pina la momentul eliberarii deciziei de pensionare de catre casa de pensii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 20 Mai 2013
Codul Muncii prevede expres data incetarii c.i.m. in cazul in care o persoana se pensioneaza pe un grad de invaliditate.- data comunicarii deciziei de pensionare in cazul pensiei de invaliditate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim - invaliditate madylumy madylumy Buna ziua, am primit din partea unui salariat o,, decizie medicala asupra capacitatii de munca,,, in urma a 185 de zile de cm, emisa de un medic de expertiza. ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate -decizie de incetare a raporturilor de munca Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.As dori sa stiu cum procedez la incetarea contractului de munca al unui salariat care a obtinut la data de 12.07.2013,decizia medicala asupra ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - decizie medicala asupra capacitatii de munca grad iii anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati: o salariata este in concediu medical pana pe 13.12.2013 inclusiv si tot azi, 13.12.2013, a primit decizia medicala asupra ... (vezi toată discuția)