avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare

Buna seara,

Astazi mi-a fost respind recursul ca nefondat, as fi curios sa stiu in cat timp primesc acasa comunicarea deciziei si cand incepe practic sa curga pedeapsa.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:30, 10 Mai 2013
Buna seara,
Trebuie sa va prezentati. In caz contrar incalcati prevederile suspendarii si probatiunii si ..... nu e bine.
Treceti peste problemele de sanatate sau sa va duca cineva cu masina la judecatoria unde a fost judecat fondul
Daca problemele sunt ffff grave, formulati macar o adresa catre acel serviciu si dati toate detaliile anexand si dovezile imposibilitatii deplasarii.
Nu primiti niciun inscris.
SI pedeapsa oficial o aflu cand ma prezint acolo?Serviciul de probatiune e in cadrul judecatorie in mod normal?Ma pot prezenta de saptamana viitoare, am inteles ca termenul de 3 ani curge de astazi?
Instanta le va comunica hotararea si ei va vor anunta in scris.
Nu trebuie sa mergeti maine.
Aveti timp...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs poseaadrian poseaadrian buna ziua. un ınvinuit care nu s-a prezentat la proces penal şi nu are aparator , dupa ieşirea hotaririi judecatoreşti, are dreptul la recurs? (vezi toată discuția)
Permis suspendat, indreptare eroare materiala, procedura? eu_craciun eu_craciun Buna ziua, in 2012 mi-a fost suspendat permisul pentru depasirea vitezei legale pe o perioada de 4 luni, mi-a fost respinsa atat contestatia cat si recursul, ... (vezi toată discuția)
Infractiuni legea circulatiei ContSters303355 ContSters303355 Buna ziua , ma numesc X, in urma cu doi ani am fost oprit de politia municipala conducand un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice . Am recunoscut ... (vezi toată discuția)