avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Daca sunt administratorul unei firme (asociat unic) pot sa-mi fac carte de munca? Daca da, cum trebuie sa procedez.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 13:15, 27 Aprilie 2005
Trebuia sa precizez ca termenul este de 30 de zile...
In caz contrar exista si niste amenzi...

Av. Dinu
Nu poti pe motiv ca nu ai cum sa inchei CIM-ul.
Mergi la ITM si o sa primesti acelasi raspuns: " nu exista raport de subordonare intre angajat si angajator.
Dar nu vad pentru ce-ti trebuie Carnet de munca- Nu ai ce face cu banii si vrei sa-i dai la stat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic sogedacom sogedacom in calitate de asociat unic al societatii pot sa-mi fac si angajare la aceasi societate? mentionez ca societatea este un SRL mic cu 6 angajati. multumesc (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui contract de administrare greekletter greekletter Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa aflu raspunsul la cateva intrebari. S-a mai discutat in forum in jurul temei, dar niciodata nu pe intebarile pe care ... (vezi toată discuția)
Asociat unic exista vreo madalitate de a ma angaja la firma unde sunt asociat unic.daca exista va rog sa-mi explicati
(vezi toată discuția)