Acuma problema mea este ca ma sunat clientul si imi cere o parte de bani inapoi pe motivul ca eu am supraevaluat ce am facut pentru el si la concurenta este mai ieftina lucrarea asta . Acum in scopul acesta ce pot face eu ? Eu am evaluat lucrarea asa cum se evalueaza pe piata oricare programator . Si in plus el mia promis ca in timp ce decurge conventia noastra o sa ma angajeze la el la firma cu contract pe durata determinata ca sa mearga legal toate lucrurile astea . Lucru ce a ce nu s-a intamplat eu iam zis ca nu am nici o pretentie in acest fel de catre el , dar uitati el vine cu fel s fel de pretentii fata de mine . Prima data imi spune sa gasim o varianta de nush ce proiect free de pe internet care sa il instalezz eu pe hostingul lui si asa sa echilibram suma platita de catre el . n al doilea rand miazis sa returnezz mai mult de jumate din suma platita de catre el pe motivul ca nu valoreaza ce a ce am facut eu pentru dansul . El vb total fara experienta si nu stie sa evaleze lucrarile la pretul pietei actuale , am deshis si un topic pe forum de specialitate unde deja am un raspuns de catre un programator specializat care se ocupa cu asa ceva ca si mine si el a zis ca sub 500 de euro instalare si configurarea platformei nici vorba sa se ocupe . Si eu am cerut pentru instalare si configurare si optimizare seo a unui site de prezentare a dansului suma de 300 de euro si in plus vrea sa imi bage in gat si convorbirea lui telefonica cu mine cu pretextul ca are foarte mare factura de telefon la o telefonie mobile. Spuneti dvs eu sunt de vina pentru factura lui de telefon ? Eu am facut treaba pentrucare am fost angajat el s-a sucit de o mie de ori ca si drept dovada am conversatiile de telefon si e-mail cu dansul ... El specifica anumite cerinte in conventie si el este cel care le si incalca. Spuneti dumneavastra daca eu am o vina aici . Este un fapt normal daca cresc cerintele creste si pretul respectiv nu? Va multumesc si astept un raspuns in cazul acesta ce asi putea eu face , ca nu suntde acord ca sa returnezz nici un ban din cel trimis de dansul pentru ca eu am depus o munca in sensul acesta nu lam inselat sau alte porcari de genu asta ... . O zi cat maifrumoasa sa aveti!
ici aveti dovada exacta cat costa servciul pe care lam prestat eu (jumate dn lucrare) :
[ link extern ] /