Buna seara! Am castigat in instanta domiciliul fiicei mele la mine (tatal),cu exercitarea drepturilor parintesti in comun cu fosta mea concubina.
Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv,si anume: Desi instanta a incredintat minora spre crestere si educare mie tatal, a stabilit domiciliul minorei la mine,in schimb a decis exercitarea drepturilor parintesti in comun de ambii parinti. Eu imi desfasor activitatea si deasemeni am resedinta pe teritoriul unei alte tari membra UE. Intrebarea este; cum imi pot lua copilul cu mine in conditiile in care mama fiicei mele este arestata si incarcerata? Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
Mama a fost citata la domiciliul ei, era libera la momentul respectiv,in momentul cand instanta a ramas in pronuntare a plecat in alta tara unde a comis un furt si ulterior a fost arestata. Domiciliul fetitei este fixat in Romania,la mine (tatal)! Intrebarea era cum imi iau copilul cu mine in strainatate in conditiile in care acordul mamei nu-l pot cere..cum fac merg in vizita la ea la inchisoare:-/