avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

crestere copil

Buna ziua.Pe 12 iunie trebuie sa intru in crestere copil..pana la aceea data sunt in postnatal(126 zile) si am o nelamurire.Eu am un srl si sunt unic asociat si eram acolo angajata.Mi-am facut incetarea cu data cand am nascut..dar am auzit ca ar fi un impediment srl -ul la primirea banilor pt crestere copil deoarece srl-ul genereaza venituri.Stiti ceva in sensul asta?
Mi mi se pare absurd pt ca m-am chinuit 2 ani cat m-am tinut angajata la firma mea sa-mi platesc darile la stat tocmai k sa beneficez de crestere copil si acum sa trebuiasca sa-mi inchid firma.Daca ma putetin ajuta astept raspuns.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: evelina_lav25 , utilizator 13:02, 13 Mai 2013
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate administrator achimescua achimescua Buna seara , Urmeaza sa intru in Crestere si ingrijire copil in luna noiembrie 2015 pentru o perioada de un an . Pe langa activitatea prestata cu contract de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mirelba mirelba Buna ziua,va rog sa-mi spuneti: urmeaza sa intru in concediu crestere copil si detin o soc comerciala (SRL).Nu are nici o activitate deci profit zero,dar s-ar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de maternitate si pentru ccc - cumul cu alte venituri MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua! In cazul in care infiintez un SRL in perioada in care primesc indemnizatia de maternitate/ingrijire copil, iar eu nu voi fi si salariat in ... (vezi toată discuția)