avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare CIM 8 ore la partial 4 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare CIM 8 ore la partial 4 ore

Buna ziua,
Avem o salariata care a facut o cerere spunand ca din motive de sanatate doreste reducerea timpului de lucru de la 8 ore la 4 ore. Realitatea c-am asa este, ca este bolnava, dar nu a adus niciodata un CM , putand sa se si pensioneze.In cazul acesta ce trebuie facut in privinta salariului, se reduce corespunzator, se renegociaza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 15 Mai 2013
Nu mai este nevoie de informare daca se semneaza actul aditional ... regula informarii este stabilita la alin.1 al art.17 c.mun. ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de transmitere: reducerea programului de lucru dobregheorghe dobregheorghe Care este timpul prevazut pentru transmiterea la revisal a modificatilor referitoare la reducerea programului de lucru de la 8 la 2 ore si ce se mai cerere ... (vezi toată discuția)
Reducere timp munca iulia_crms iulia_crms Ce posibilitate am de a reduce timpul de munca a unor angajati de la 8 la 4 ore pe zi, fara a avea acceptul acestora? (vezi toată discuția)
Perioada preaviz iuliancico iuliancico Buna seara Sunt angajat cu program 4 ore, lucrez 8 ore zilnic. Cate ore trebuie sa lucrez in perioada de preaviz, in acest caz? Multumesc (vezi toată discuția)