am avut in urma cu 2 ani un amic in italia care avea probleme cu o banca. el avea un camion si o masina pe care spunea ca urmeaza sa le piarda, asa ca am cazut deacord cu el sa treaca masinile pe numele meu ,pana scapa de problema cu banca. pt cheltuielile de transcriere a masinilor si alte cheltuieli a avut nevoie de bani asha ca eu i-am imprumutat 1000 euro urmand sa ii primesc dupa o luna si masinile sa le retreaca pe el in cel mai scurt timp.acum au trecut 2 ani si de o sapt a ajuns in tara cu camionul. am vb cu el si spune ca nu are sa imi dea banii. ce sanse am eu ca sa iau macar camionul pt a recupera ceva din bani? eu nu am nici un act de la masini sau ceva ca sa arate ca sunt ale mele,dar banuiesc ca sunt trecut in ceva baza de date ca proprietar.daca sun la politie pot sa merg cu ei sa iau camionul daca e pe numele meu?sau daca declar ca sunt furate ce se va intampla?
Cred ca trebuie sa uitati ca sunteti proprietar.
Puteti sa pretindeti in instanta sa va dea banii imprumutati daca puteti dovedi ca i-ati imprumut suma de bani.
Mai exista varianta sa depuneti plangere la politie pt abuz de incredere, poate obtineti macar o recunoastere a faptului ca i-ati dat bani.