avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In ce conditii directorul iti poate cere nota ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In ce conditii directorul iti poate cere nota explicativa?

As dori sa stiu cat mai exact pasii si conditiile, in care un superior ierarhic (ex. director gen.) poate solicita o nota explicativa unui salariat! Mai precis, o poate solicita direct, in mod verbal, sau trebuie sa existe o anumita procedura prea?
Imi pare rau ca nu pot da mai multe detalii!
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 1 August 2021
Daca eu am refuză că mă duc într-o zi anume la alt centru pentru că șeful nu vrea să-mi facă o foaie de parcurs cum ar trebuie făcut și acuma zice ce trebuie sa dau nota explicativa ce trebuie sa fac ?
Fie dati nota, fie refuzati ... ce se va intampla cam greu de raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara mihaela_1968 mihaela_1968 Daca in urma unui incendiu s-a facut o cercetare de catre colegii de la Protectia Muncii si s-au gasit persoanele vinovate (care au dat declaratii scrise), se ... (vezi toată discuția)
Pentru cercetare disciplinara ciolobocul ciolobocul trebuie sa fiu anuntat despre cercetarea disciplinara doar in scris?sau daca convocarile ptr plecarea la lucru in strainatate se faceau doar telefonic nu era ... (vezi toată discuția)
Motive de contestare si anulare decizie de sanctionare ? oanaportar oanaportar - un sef de compartiment vrea sa ii ia unui salariat subordonat o Nota explicativa in legatura cu o fapta comisa de acesta in timpul programului de ... (vezi toată discuția)