buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o problema legata de intretinerea unui apartament nou? am contract de management cu o firma dar costul intretineii depaseste taxa de management si costurile stipulate in document, ce pot face in acest caz?
multumesc
Da inteleg ca bun contract de management aveti! La noi, la bloc un cost de 1 leu/mp sup. utila, este considerat de-a drepul exagerat.
Banuiesc ca pe masura ce o sa fiti mai multi proprietari o sa renuntati la beneficiile acestu contract de management si o sa va angajati un administrator cu pretentii mai modeste.
Succes!
Dle Grecu, va dati seama ca nu am realizat ce tzeapa iau acum un an cind am acceptat v/c apartamentului cu aceasta firma impusa;atentie deci celor care cumpara!
dupa cum merge piata imobiliara slabe sanse sa mai apara vecini curind:(
Ce sa zic, toate au o limita. Lecturati cu atentie contractul, mai ales la cap. Rezilierea contractului, poate gasiti ”ceva” de care sa va legati. Nu se poate impune un contract pe viata... Poate apelati la un alt avocat, sa va indrume.
Da, este mai greu, in conditiile in care, probabil nu v-ati separat cu utilitatile si serviciile, acestea apartinan inca de dezvoltator...
Noi aici pe formu am dezbatut pe toate fetele care ar fi avantajele si dezavantajele unei as. proprietari si mai ales cine este administratorul. La un moment dat gasisem ca cel mai prost administrator este statul. Acum constat ca cei mai shmecheri administratori sunt acesti asa-zisi dezvoltatori de cartiere rezidentiale (trebuie sa observati ca se preconizeaza ca noua legislatie a as. prop. se face referire si la aceste ansambluri rezidentiale), care nu stiu altceva decat cum sa fraiereasca oamenii. Ei, isi vor gasi ei nashul odata si odata si atunci au sa ”plateasca” cu varf si indesat... dar pana una-alta, suferiti.
Cu stima, Adam Grecu.