avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... vechimea pt. a beneficia de indemnizatie pentru CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

vechimea pt. a beneficia de indemnizatie pentru CCC

buna ziua, eu sunt insarcinata in 3 luni si nu am vechime in munca decat 6 luni ,magazinul in care lucrez din luna noiembrie se va inchide peste 2 zile si nici vorba sa beneficiez de somaj... in momentul acesta am concediu medical pana pe 08 06.2013 ,dar nu stiu daca i-l mai ia in calcul, daca se inchide firma peste 2 zile ...exista cumva o alta solutie sa- mi platesc pt inca 6luni ca sa imi mearga vechimea???

va multumesc anticipat
flori chiroiu.
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: florichiroiu , utilizator 15:33, 21 Mai 2013
mi-ati fost de un real folos ,va multumesc foarte mult:)
continuati sa faceti aceasta minune
va doresc succes pe toate planurile ...numai bine

florichiroiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului ni_ck ni_ck care este perioada minima de cotizare pt a beneficia de ccc?si daca tatal copilului are dreptul de a intra in concediu daca nu este casatorit legal cu mama ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediu pentru cresterea copilului 2 ani perjualina perjualina buna ziua ma numesc alina sunt insarcinata in 7 luni as ruga daca mar putea ajuta cineva sau sfatui am lucrat la o firma x am fost angajaat din 9 septembri ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si ccc pt salariata pe perioada determinata carmen1986 carmen1986 Buna ziua! In cazul in care la data de 31 mai 2011 mi se incheie CIM - perioada determinata, si am intrat in concediu de maternitate incepand cu data de 02 ... (vezi toată discuția)