avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort pe cale amiabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort pe cale amiabila

Buna ziua,
O famile care vrea sa divorteze ( nu au copii si nici bunuri comune), unde poate divorta. Mentionez ca s-au casatorit in jud. IF, au locuit in jud. CL, iar in ultimul timp au avut domicilii diferite, unul in judetul CL, iar celalalt in Bucuresti. Au vrut sa divorteze la Notariat si au fost trimisi de la Bucuresti la Calarasi si invers. Unde pot divorta , in B sau CL ?
Multumesc !
Pot merge si la preot sa se inteleaga si la un constructor de intelegeri... situatia concreta insa nu cere niciun mediator, avocat care sa-i inteleaga, preot sau constructor.
Oamenii sunt intelesi.

Nu va suparati, insa nu trimitem oamenii unde nu au nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț Arietele del fuoco Arietele del fuoco Bună eu și soția mea am hotărît de comun acord să divorțăm cam cît ne ar costa și ce trebuie să facem (vezi toată discuția)
Se poate cere solutionare divort in lipsa? bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua,numel meu este Adrian,locuiesc in Constanta, si vreau sa va intreb in cazul in care doresc divortul fata de o persoana cu care nu am mai locuit ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord fara batai de cap Eli.L Eli.L Buna, am si eu o mica problema sunt casatorita de 2 ani jumatate si neam hotarat sa divortam de comun acord si vrem sa terminam cat mai repede cu divortul as ... (vezi toată discuția)