codulmuncii a scris:
as cere suspendarea recursului (in cazul in care angajatorul a afacut recurs)
Angajatorul nu a facut recurs in termenul stabilit iar decizia este definitiva si irevocabila.
Dar sa va relatez ce s-a mai intamplat, in continuare, ceva de ordinul inimaginabilului. Va rog sa-mi dati sugestii.....
Dupa faza cu alarma la care nu am participat pentru ca am fost la toillet, la incheierea programului am fost la obiectivul unde a fost alarma falsa chiar cand eu eram la grupul sanitar si la care au participat colegii mei fara mine (vezi povestea in mesajele anterioare). Pentru ca obiectivul este dotat cu camere de luat vederi eu si sefa obiectivului am urmarit filmul din ziua si ora cu pricina... si ce sa vezi, era pe tura chiar amanta colegului meu care era la volan. Din film rezulta ca ea a primit un mesaj (pt. ca butona telefonul) apoi se vede clar cum apasa butonul de panica intentionat.
Dominisoara era pe tura si cand m-am dus sa vorbesc cu sefa ei dar ei nu i-am spus nimic, decat am salutat-o pentru ca o stiam din vedere.
N-am spus nimic nici conducerii pt. ca mi s-a promis inegistarea pe CD si am asteptat sa am in mana dovada.
Astazi a venit din nou d-nul Director sa-mi reprozeze ca am fost la acel obiectiv (bineinteles ca a aflat ca am fost acolo de la altii) si mi-a facut un referat ca eram imbracat cu echipamentul din dotare si cu insemnele firmei atunci cand am facut-o. Nu am semnat nimic.
Ce ziceti de asta?