b]gabipotcovaru a scris:
[Am primit astazi dispozitia de la d-nul Director ca intre 3-21 iunie sa asigur paza la scoala generala. N-am ripostat pentru ca nu am vrut sa aprind spiritele si o sa vad pe parcurs ce si cum.....
Buna ziua, Astazi a fost ultima zi la postul unde am fost delegat sa asigur paza pe post fix.
Tot astazi, la terminarea programului a venit insusi d-nul Director sa-mi aduca la cunostinta in scris ca in data de 1.07.2013 la ora 8.00 voi fi supus unei anchete disciplinare. Am stiut eu ca dupa trei saptamani de liniste o sa mai apara ceva. Comunicarea contine urmatoarele:
Catre XY,
... In data de 01.07.2013 ora 08.00 va aducem la cunostinta sa va prezentati la punctul de lucru..., in vederea desfasurarii cerecetarii disciplinare deoarece firma noastra a primit o adresa de la Comitetul de parinti al scolii nr. Z prin care eram informati ca aveti un comportament necorespunzator la locul de munca.
Drept urmare a fost realizata o cercetare in acest sens din care a reiesit:
- in data de....,ora... in timpul pauzei ati fost observat de catre seful WW (nu cel de pe oras, ci insusi d-nul Director al firmei) ca aveati castile de la telefonul mobil in urechi si nu ati fost vigilent fata de copiii care se aflau in incinta scolii, incalcand astfel..... (din fisa postului)
- in data de ..... ora....acelasi domn Director WWW a intrat in cancelaria scolii pentru a sta de vorba cu profesorii referitor la comportamentul d-voastra. Cand s-a adresat cadrelor didactice acestea l-au asaltat cu foarte multe plangeri la adresa d-voastra spunandu-i ca sunteti obraznic, indolent, ca nu le raspundeti la salut, ca stati cu castile de la telefon in urechi sfidand toate persoanele care circula prin institutie, incalcand astfel..... (din fisa postului)
- in data....la ora..., masina de interventie patruland pe la obiectivele societatii a constatat ca dumneavoastra nu erati in post in conditiile in care programul se termina la ora...; prin asta se incalca.......(din fisa postului)
- in data de ...ora... in urma verificarilor de catre acelasi domn director WWW a stat de vorba cu 2 elevi din Scoala Z ... care i-au comunicat verbal ca d-voastra aveti un comportament nepotrivit in relatia cu elevii.....
Oare chiar am fost urmarit de d-nul Director care declara ca a fost de trei ori in scoala pe care eu am pazit-o 3 saptamani? De ce nu stie nimeni de acest lucru?
Specific ca nu am plecat niciodata mai repede de pe post avand martori: administratoarea scolii, secretara etc. cu care eram in contact aproape permanent. Cu profesorii am avut o relatie profesionala f. buna, nu se pune problema ca nu i-am salutat sau ca am fost obraznic cu ei. Si sotia mea este profesoara si o parte dintre acesti profesori sunt cunostinte mai vechi.
Cu elevii am avut o relatie corespunzatoare, pur si simplu mi-am facut treaba....L-am sunt pe d-nul director de la scoala si mi-a spus ca este surprins de ce aude... dar mi-a spus sa ne intalnim saptamana viitoare pentru ca e plecat din localitate. Cu ce ma poate ajuta dumnealui?
Va rog sa-mi spuneti cum sa gestionez aceasta ,,telenovela"? Va reamintesc ca ocup functia de agent de interventie si am revenit la serviciu in luna mai, in urma sentintei definitive si irevocabile (dupa ce fusesem concediat pe probleme disciplinare in septembrie 2012). D-nul Director are sa-mi plateasca salariile din lunile in care s-a dispus concedierea pana la repunerea mea in functie.
Daca urmariti ,,povestea" v-am mai scris si despre alte referate care mi s-au intocmit de cand m-am reangajat......
Va multumesc.