avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal la politie

Am un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si este la Politie din 25.11.2008. Cam cat mai poate dura instrumentarea dosarului pana ii da drumul la procuratura ? Eu cand ma duc la ei ma amana tot timpul. Pot sa fac ceva in legatura cu asta ? Multumesc !
Acum 10 ani se mai intampla sa nu se gaseasca dosarul, astazi nu:)

Domnule avocat probabil ca sunt un pericol public asa cum spuneti dvs. dar pentru asta eu platesc sunt vinovat, recunosc. Dar asa este legea daca nu reusesc cu recalcularea stau un an dar daca legea spune un an vi se pare normal sa stau vreo doi sau doi jumate ?


Stai linistit, ca daca grabesti treburile, e posibil sa patesti ca mine: au trecut 6 luni pana m-au chemat la declaratii, 3 luni pana a venit rezultatul analizei, inca 3 pana a venit recalcularea, doi ani de judecata, un an si doua luni ca sa constat ca din incompetenta politiei nu mi s-a anulat permisul ca sa dau din nou examen.
Si toate astea pentru ca - asa cum spune dl. Cioan - m-am urcat la volan, ba chiar am stat si pe loc (nu pornea motorul sa pot muta masina in parcare vreo 3 m pana la locul ei ca unde era incurca un amic militian), am coborat sa o imping si militianul care m-a chemat a chemat pe un altul cu care am avut mai multe "discutii amicale" , m-au luat pe sus si m-a dus la sectie. Dupa vreo 2 ore au catadicsit sa ma puna sa suflu in "Dragger"
Am avut alcoolemie la 2 ore dupa "incident" 0.6 in aer expirat (1.5 - 1.6 in sange). La recalculare a reiesit "teoretic" 0.35 in sange. Cu toate astea, mi-am luat 6 luni cu suspendare. Procuroarea de sedinta era verisoara militianului "amic" si a sustinut cu tarie ca sunt un pericol social pentru ca am condus masina PRIN IMPINGERE si IN STARE DE EBRIETATE.
IA AMINTE SI PREGATESTE-TI O APARARE GANDITA, NU TE BAZA PE "CORECTITUDINEA" MILITIEI SI JUSTITIEI. SI AI GRIJA CE AVOCAT ITI MANANCA BANII PENTRU CA TOTI SUNT CUNOSCATORI DAR MULTI UITA SA SPUNA CA SUNT MAI BUNI PRIETENI CU MILITIANUL DECAT CU CLIENTUL CARE IL "HRANESTE". SUCCES
Eu cred ca va agitati prea mult pentru prea putin.
Chestiunea cu avocatul si militianul nu mai este de actualitate astazi.
Avocatii si militienii se cam mananca reciproc.Ati uitat ca e criza mondiala?:)

avocat Claudiu Lascoschi
parerea mea este sa ai mare rabdare eu sunt in aceias situatie si pe 16 martie fac un an decand astept dar tot mai sper fii tare bafta
si cu mine si-a pus ambitia un organ d'asta penal... dupa ce mi-a atras atentia ca nu l-am sunat "in'afara orelor de program" si dupa ce m-am prezentat si am spus ca nu mai dau nicio declaratie si mi-o pastrez pe cea data initial la IML... mi-a spus ca a trimis dosarul la procuror si ca "a dispus inceperea urmaririi penale" :)) raspuns primit, culmea, in 5 zile lucratoare... de parca eram vreun prost sa nu-mi dau seama ca tocmai hartogaraia pe care o are pe birou si mintea lui flamanda reprezinta o parte din activitatea de urmarire penala. in fine... s-a simtit omu' iesit din schema si s-a ofuscat precum o fatuca care nu iese sambata in mall.
si in spirit de gluma... atata timp cat stau fara permis, muncesc sa fac bani... multi bani... sa dau la multi avocati cu care sa-i dau in judecata pe: pseudo-inspectorul asta, mama lui, restu' familiei de la tara... fiecare dintre ei poarta o vina in aceasta cercetare abuziva.
si serios... omu' a cerut o recalculare pt care mie mi-a cerut bani... pai e frumos asa? sa platesc ceva ce nu doresc si nu este amenda?

Alte discuții în legătură

0.45 in aerul expirat anno anno In data de 12.05.2011,ora 4:40 am fost oprit de catre politie pentru a vedea daca am baut,in momentul in care mi-au pus etilotestul a iesit 0.45 in aerul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie alin111 alin111 Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, alcool Adrian.Craciun Adrian.Craciun In data de 1 mai 2010 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru ca am fost depistat cu o alcoolemie de 0.59 in aerul expirat , respectiv 1.45 cu 1.35 in ... (vezi toată discuția)