avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... REZILIEREA UNUI CONTRACT DE CALDURA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

REZILIEREA UNUI CONTRACT DE CALDURA

Buna ziua.In ce conditi se poate rezilia un contract intre o persoana fizica si firma care furnizeaza agentul termic?Mentionez ca sunt cu platile la zi iar in contract scrie ca este valabil pe perioada nedeterminata.Este suficienta o simpla cerere prin care cer debransarea de la reteaua de termoficare?Trebuie sa astept raspund de la firma? Mentionez ca vreau sa imi bag gaze dar imi este teama ca o sa imi vina facturi in continuare.
Locuiesc la bloc.Am asociatie de propietari doar ca toate ,,darile'' le platesc individual pentru ca am contract individual cu toti furnizorii(apa,caldura,gunoi etc).
Sunt obligati sa trimita raspuns inscris in termen de 30 de zile la o cerere?Exista o lege care sa-i oblige sa faca treaba asta?Eu am depus o cere de debransare in mai 2013 iar pana astazi nu am primit nici un raspuns.In ianuarie 2014 am primit factura de caldura pe noiembrie , am fost la ei mi-au zis ca s-a schimbat conducerea..etc...si ca da, trebuia sa primesc raspuns in scris.. si m-au pus sa fac o alta cerere prin care sa spun ce s-a intamplat si sa cer anularea facturii pe noiembrie.In februarie(astazi) am primit alta factura pe decembrie. Nu am primit raspuns nici la a 2 cerere.Eu ce pot sa fac acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum energie termica pentru apartament cu centrala proprie zdanut zdanut Am centrala termica proprie de apartament. Prin apartament trec tevi caldura ( 2 x 2.5ml ) Una prin baie alta prin bucatarie. Ce reglementari ma abliga sa ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat InaV InaV Buna ziua Doresc sa ma consult cu dumneavoastra intr-o problema. Am incheiat anul trecut un contract de mandat cu o firma de recuperari de creanta ce ... (vezi toată discuția)
Debransare de la caldura simionovlucian simionovlucian buna ziua, detin un apartament proprietate ipotecat la banca.Din cauza imposibilitatilor de plata a ratelor mari,am renuntat la el,iar in acest timp banca ... (vezi toată discuția)