avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecarea cauzei în lipsa mea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecarea cauzei în lipsa mea

Buna ziua,
Am fost sanctionat in decembrie 2012 cu suspendarea permisului de conducere pe 30 de zile,decizie pe care am contestat-o ,am scos un certificat de grefa si am recuperat permisul de la politie si nu pentru ca nu am fost de acord cu sanctiunea ci pentru ca nu am vrut sa raman fare permis de sarbatori.
Am primit o citatie pentru 26 iunie ac la proces.
As dori sa stiu daca trebuie sa ma prezent sau se poate judeca si in lipsa,intrucat in principiu sunt de acord cu sanctiunea.E vreo diferenta?
Pot evita suspendarea permisului?
Daca niciuna din parti nu solicita sa se judece in lipsa si nici nu se prezinta sunt sanse mari.
Va sfatuiesc sa formulati solicitarea asa cum v-am spus.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare judecata Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare : - am depus o contestatie la un proces verbal de amenda incheiat de ANAF , in ziua procesului nu am reusit sa ajung , se ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva in lipsa in cursul urmarii penale ioan86 ioan86 Am primit o citatie prin care se mentioneaza ca sunt invinuit intr-o cauza de insalaciune. Citatia a primit-o parintii eu fiind plecat din tara, inainte de a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- retragerea plangerii pentru abandon voicudianaalina voicudianaalina buna ziua! ma numesc alina si doresc sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema. am trait in concubinaj cu un baiat si avem o fetita de 2 ... (vezi toată discuția)