avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament atestat de avocat - valabilitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament atestat de avocat - valabilitate

cat de valabil este un testament facut si atestat de un avocat?care este valabilitatea lui fata de unul facut si autentificat de notar?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocatul are calitatea de a atesta un testament si nu numai, dupa intrarea in vigoare a Noului Cod civil si a Noului cod de procedura civila. A se vedea legile de punere in aplicare a celor doua coduri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alternativa la testament alinabraun alinabraun Buna ziua, Intrebarea mea este, ce alternativa ar exista la un testament? Mama mea locuieste cu tatal meu vitreg - necasatoriti, de peste 30 ani. Tatal ... (vezi toată discuția)
Legat cu titlu particular. are valoare juridică înregistrarea video? alinapopa2009 alinapopa2009 Buna seara daca din ultima dorinta a unei persoane am fost aleasa sa mostenesc o parte din ce detine, dar din cauza ca nu ma asteptam sa moară nu am facut ... (vezi toată discuția)
Testament alina_vi alina_vi Am auzit ca in noul cod civil testamentul nu mai poate fi atacat. Eu nu am gasit asa ceva. Chiar nu mai sunt recunoscuti mostenitorii rezervatari? Poate fi ... (vezi toată discuția)