Buna ziua,
Cu permisiunea dvs. supun atentiei si problema mea : este vorba de proces civil - pretentii :
Avocatul a cerut cheltuieli de judecata iar instanta a admis actiunea; obliga parata sa-mi plateasc prejudiciu, ( + plus taxa de timbru), dar nu a specificat in sentinta si onorariu platit avocatului.
1. Nelamurirea /intrebarea este daca pot solicita paratei onorariu avocat printr-o cerere sau asa cum spune avocatul printr-un alt proces?
2. Obiectul cauzei a fost achizitionarea unui bun , nu s-a cerut punerea sub sechestru pe perioada procesului, ( am inteles de la avocat ca punerea sub sechestru in acest moment – parata a depus recurs- este ceva mai greoaie si riscanta, in sensul ca avem sanse sa fie respinsa), sunt sanse sa instraineze bunul pana la pronuntarea recursului, as dori sa va intreb ce repercusiuni are acest lucru?
M-am referit la onorariul avocatial, care n-a fost cerut. Cel putin asta am inteles din cel de-al doilea mesaj postat de utilizator.
Desigur, trebuia sa precizez!
Parata a facut recurs , si l-am intrebat ca daca vinde bunul pana la finalizarea recursului, eu nu mai am din ce sa recuperez prejudiciul.....
Multumesc Delia