buna seara ! intrebare: vanzatorul ne-a vandut bunul altuia... putem solutiona cazul la un mediator sau trebuie sa ne adresam direct instantei de judecata. cum credeti ca este mai bine sa actionam?!
Daca si-a luat bani multi prefera sa riste sa ajunga la inchisoare decat sa dea banii inapoi.
Din acest motiv este sortita esecului orice mediere.
Se pare ca asa se prezinta situatia astazi...
Libertatea nu prea mai conteaza...
Oamenii au ajuns sclavii banilor...
Oamenii par sa isi calculeze zilele de inchisoare decat o sclavie in libertate.
Sunt vremuri destul de greu de inteles...vremuri in care onoarea nu are nicio valoare si demnitatea este pe cale de disparitie...sau...tinde sa aiba un alt inteles in sanul colectivitatii...a societatii formate din oamenii pentru care libertatea nu a existat niciodata...
Sunt in general oamenii care au cunoscut doar jugul...si inchisoarea pentru ei inseamna doar o perioada de timp pierduta, perioada care pentru ei oricum ar fi fost pierduta...
Asa cum a mentionat cu colegul @ patrascu razvan cred ca mai curand trebuie sa faceti o plangere penala, infractiunea de fals si uz de fals, dupa caz. Daca doriti un raspuns pertinent sunt necesare mai multe detalii, asa ca reveniti cu ele.
Rezolvarea unei plangeri penale poate dura 4-5 ani...sau chiar mai mult...
Tot in civil ar trebui sa actioneze primordial daca vrea sa isi recupereze banii mai repede si exista probe.
am cumparat un teren de la un fost parlamentar.....dupa 10 ani!proprietarul de drept si-a recapatat terenul) .e clar!este caz penal. nu suntem singurii pagubiti ! ......
Informare
Costel Sergiu
Daca am o condamnare cu suspendare de 8luni si 2ani incercare definitiva pe date de 5.01.2018 si pe data de 26.01.2018 am fost prins intrun magazin ca am ... (vezi toată discuția)