avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere furt, dosar in procuratura?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere furt, dosar in procuratura?

ce sanse sunt de retragere plangere a unui dosar ajuns in parchet??mentionez ca cel acuzat(iubitul meu cu care locuiam impreuna) ,intro seara,nefiind acasa, dupa o neintelegere, cu un amic au intrat in casa si mi au luat cateva bijuterii pe care le am recuperat.am dat decalaratie in care l am invinuit fiind mai mult subiectiva.
mai pot face ceva??
Cel mai recent răspuns: catalin1980 , utilizator 20:37, 3 Iunie 2013
locuiam impreuna.ce nu inteleg eu este cum ramane cu acel amic cu care el a intrat in casa care a dat declaratie?
si inca o intrebare...daca ar fi sa ajunga dosarul in instanta ,acolo pot schimba declaratia?
Pai v-am spus.Daca va retrageti plangerea prealabila,ea are efect numai asupra prietenului d-voastra.Amicul raspunde ca autor al infractiunii de furt calificat.Schimbarea declaratie d-voastra il poate ajuta insa si pe amic..........
Puteti sa schimbati declaratia si in cursul judecatii.Instanta va da solutia pe baza declaratiei d-voastra schimbata,coroborata cu alte probe,deci nu numai pe baza declaratiei
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2013
catalin1980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 210(251)furt intre rude ContSters83983 ContSters83983 Buna seara!Am si eu o problema.In urma cu 6 ani am luat la mine in casa o fosta colega de facultate,in fine in luna iulie a acestui an am constatat ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii pentru furt Monica3006 Monica3006 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutorul unei persoane specializate. Am depus o plangere la politie pentru furt. O persoana necunoscuta a intrat in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)