avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate sa imi ia copilul ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate sa imi ia copilul ?

Buna ziua!am mai scris aici acum ceva timp.Vreau sa divortez si acum o luna m-am mutat la parintiimei impreuna cu copilul de 3 ani si 5 luni.M-a sunat mama sotului meu ieri si mi-a zis ca a angajat niste detectivi si ca a primit o hartie oficiala k eu traiesc cu un coleg de munca de un an de zile si ca il intretin pe alcel coleg.A zis ca o sa ne vedem in instanta!Intrebarea mea este daca ar dovezi imi poate lua copilul?
Pentru motive temeinice, instanta de judecata poate incuviinta exercitarea autoritatii parintesti de catre unul dintre parinti.Infidelitatea reprezinta un motiv pentru desfacerea casatoriei prin divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori anttonnio anttonnio Buna ziua, In cazul unui divort pt. infidelitate cu doi minori, in cazul in care sotia a fost infidela, copii minori pot fi incredintati tatalui, in ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului de catre tata geoxgeorge1983 geoxgeorge1983 Bunaziua, as dori un raspuns referitor la custodia fetitei de 3 ani, dupa divort Mama in timpul cand eram plecat la munca in strainatate a luat fetita si sa ... (vezi toată discuția)
Custodie copil turboxxl turboxxl Buna ziua, Ma poate ajuta sa obtin custodia copilului in instanta daca tatal a avut dosar penal chiar a facut puscarie pentru intrarea prin ... (vezi toată discuția)