avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatie in UE cu dovada de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatie in UE cu dovada de circulatie

as dori si eu o informatie.pot circula cu dovada de circulatie in tari UE si non-UE?Dovada este prelungita in fiecare luna.permisul este retinut pana la finalizarea dosarului penal.este vreo posibilitate de al ridica mai devreme?

Buna ziua.Am o întrebare la dumneavoastră.In cât timp s-a finalizat dosarul și dacă v-a fost suspendat permisul după ce s-a soluționat dosarul?multumesv frumos
mariustec a scris:

@ sile_do a scris:


Buna seara...prin asa ceva am trecut si eu,am avut un dosar ptr vatamare corporala din culpa si la momentul accidentului mi s-a eliberat o dovada cu valabilitate 15 zile dupa care am depus o cerere la procurorul de caz iar acesta mi-a eliberat o rezolutie in care se specifica "prelungeste dreptul de circulatie al numitului X.....pe o perioada de 30 de zile incepand cu data de ....pana la data de ....inclusiv" cu care am circulat in toata europa si nu am avut nici o problema..cand am intrat in germania prima data cu "hartia" asta chiar am oprit la o masina de politie si am intrebat daca e ok si au zis ca nu e nici o problema..acea hartie trebuie tradusa intr-o lmba de circulatie internationala si legalizata si se elibereaza lunar in urma unei cereri catre procurorul de caz...in vama am mai avut unele probleme cu "prietenii" nostri(cu 20 de euro nu as fi avut aceste probleme dar nu am vrut sa cad de prost cu dreptatea in mana si dupa ce am facut "circ" de vreo 2 ori s-au lasat pagubasi)..daca va mai pot ajuta cu alte informatii cu placere..o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto pierdut Rodica Drumea Rodica Drumea permis auto obtinut in Italia pierdut in Romania. cum trebuie procedat in aceasta situatie? Mai poate conduce si cat timp? (vezi toată discuția)
Dovada provizorie. conducere in afara tarii Cristianna Cristianna Buna ziua!Se poate circula in strainatate cu dovada provizorie?Banuiesc ca nu,dar vreau sa stiu daca exista o solutie pentru astfel de probleme.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in anglia cmf139 cmf139 Am primit o interdictie de a mai conduce in Anglia pe timp de un an datorita nivelului de alcool in timpul verificarii de catre politie. Mentionez ca permisul ... (vezi toată discuția)