avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord din partea vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord din partea vecinului

SALUT, VREAU SA CONSTRUIESC O CASA, NUMAI CA FUNDATIA ESTE PE GRANITA DINTRE POPRIETATI, MA INTERESEAZA UN MODEL DE ACT NOTARIAL DIN PARTEA VECINULUI CA E DEACORD CU RIDICAREA CASEI, VECINUL E SI MATUSA MEA SI NU AR FI PROBLEME, NUMAI CA AM FOST LA CATIVA NOTARI SI HABAR NU AVEAU SA CONCEAPA ASA CEVA, E CEVA TIP?:)
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 17:11, 8 Martie 2009
ZFCALIN a scris:

Din pacate am am mai auzit o astfel de aberatie din partea unui notar. Ce trebuie de fapt sa faca notarul este sa va legalizeze o declaratie pe care o da matusa d-voastra ca este de acord sa construiti in conditiile aratate. Din pacate un avocat nu poate sa faca un astfel de act, intrucat acesta trebuie legalizat.

Succes

av Zaharia F.

Probabil vă referiţi la autentificare atunci cînd afirmaţi că un avocat nu poate sa faca un astfel de act, intrucat acesta trebuie legalizat. Altfel, legalizarea (atestarea identităţii părţilor şi a semnăturilor acestora) poate fi făcută şi de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

...autentificare... ContSters4579 ContSters4579 ...\"Art. 92 (1)Un act juridic semnat in fata avocatului, care poarta o incheiere, o rezolutie, o stampila sau un alt mijloc verificabil de atestare a ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare... la avocat? genessis63 genessis63 Am auzit la stiri ca nu numai la notar vom putea merge de acum inainte sa vindem sau sa cumparam o casa si ca avocatii au si ei acest drept . ce puteti spune ... (vezi toată discuția)
Procura pt dezbaterea mostenirii - consulat sau apostila? NickN70 NickN70 O procura pentru dezbaterea mostenirii si eliberarea certificatului de mostenitor, realizata in strainatate, trebuie NEAPARAT sa fie facuta la un Consulat al ... (vezi toată discuția)