nu s a facut adunare generala pt ca nu au fost probl si nu am avut nici timpul necesar ,a trebuit sa punem gaze pe scara sa reparam liftul ,s a md intrucat fostul administrator nu a facut nimic,adunarea acum o cer pers care ocupa spatii commune in mod abuziv ,restantierii ,si pers care au fost sesizate ca nu sunt in regula cu constructii ilegale pe spatiu comun
....de la prima comvocare unde nu s a prezentat decit 10 ap au trecut mai mult de 10 zile ...vreau sa stiu ce am de facut ..eu nu predau numic pina nu ma intorc din concediu ,si tin sa precizez ca majoritatea nu doreste aceasta schimbare
.a mai fost convocata o adunare generala in data de 31 mai dar nu s au prezentatmajoritatea....de atunci au trecut 11 zile ...mai au dreptul sa faca o alta AG in data de 13?restul majoritati nu doresc schimbarea pt ca au semnat un table nominal...eu chiar nu stiu ce sa fac ..am citit legea 230/2007 dar situatia la fata locului e alta
Legea 230/2007 Art. 24. - (1) Adunarea generala poate adopta hotarari, daca majoritatea proprietarilor membri ai asociatiei de proprietari (jumatate plus unu) sunt prezenti personal sau prin reprezentant legal.
(2) Daca la prima convocare nu este intrunit cvorumul necesar de jumatate plus unu, adunarea generala va fi suspendata si reconvocata in termen de maximum 10 zile de la data primei convocari.
(3) La adunarea generala reconvocata, daca exista dovada ca toti membrii asociatiei de proprietari au fost convocati, hotararile pot fi adoptate, indiferent de numarul membrilor prezenti, prin votul majoritatii acestora.
(4) Hotararile adunarii generale a asociatiei de proprietari sunt obligatorii si pentru proprietarii din condominiu care nu au fost prezenti la adunarea generala, precum si pentru proprietarii care nu sunt membri ai asociatiei de proprietari.
...eu chiar nu stiu ce sa fac ..
L nr 230/2007 ART. 23
(1) După adunarea generală de constituire a asociaţiei de proprietari va avea loc
cel puţin o dată pe an, în primul trimestru, o adunare generală a proprietarilor membri
ai asociaţiei. Responsabilitatea cu privire la neconvocarea a cel puţin unei adunări
generale a proprietarilor aparţine membrilor comitetului executiv, inclusiv
preşedintelui asociaţiei de proprietari.
(2) Adunarea generală este alcătuită din toţi proprietarii membri ai asociaţiei de
proprietari.
(3) Adunarea generală ordinară se convoacă fie de preşedintele asociaţiei de
proprietari, fie de comitetul executiv.
(4) Pentru situaţii speciale sau de maximă urgenţă, adunările generale extraordinare
ale asociaţiei pot fi convocate oricând de către comitetul executiv sau de către cel
puţin 20% din numărul proprietarilor membri ai asociaţiei de proprietari.
(5) Proprietarii trebuie anunţaţi, prin afişare la loc vizibil sau pe bază de tabel
nominal convocator, asupra oricărei adunări generale a asociaţiei de proprietari, cu cel
puţin 7 zile înainte de data stabilită, inclusiv cu privire la ordinea de zi a adunării
generale. Ordinea de zi anunţată se poate completa prin hotărâre a adunării generale.