Astfel de diferende sunt prezente in multe asociatii de proprietari unde, diversi apreciaza in mod gresit sau subiectiv activitatea reprezentantilor legali ai asociatiei de proprietari
In situatia expusa va revine dreptul sa analizati responsabil daca climatul,atmosfera din cadrul asociatiei de proprietari impune continuarea activitatii de catre dvs,daca puteti stopa diferendul cu ex administratorul
De regula,in asociatiile de proprietari unde presedintele presteaza o activitate apreciata drept benefica de majoritatea proprietarilor,micile si inerentele diferende de opinie se solutioneaza amiabil - fara schiimbari de persoane in conducerea entitatii juridice
Dvs sunteti liberul arbitru care aveti dreptul sa analizati si sa hotarati daca puteti sa va asumati responsabilitatea functiei,sa faceti dovada respectarii si aplicarii unitare a normelor in domeniu,astfel incat majoritatea proprietarilor sa va sustina si sa anihileze pretentiile neintemeiate ale minoritatii
Sunt multe situatii in care interesele anumitor proprietari genereaza un climat ostil la nivelul asociatiei de proprietari,permanente suspiciuni si "barfe"din partea "bisericutelor sau "gica contra",situatie in care cei vizati sunt exclusiv competenti sa discearna daca pot stinge conflictele,daca se justifica efortul pentru determinarea proprietarilor adversi sa constate daca aspectele pe care le sustin nu releva realitatea si pretentiile lor nu sunt intemeiate
va multumesc pt raspuns ,dar din punct de vedere legal eu ce trb sa fac???vreau sa va spun ca eu plec miercuri din tara pt luni
Pai daca plecati poimaine din tara, nu aveti ce sa mai faceti acum intr-o zi cu asociatia, adunarea generala...
Faceti urgent o sedinta de comitet, numiti un vicepresedinte caruia-i predati stamplia si consenati in procesul verbal ca aceasta persoana va indeplini atributiunile presedintelui de la data.... pana la data....
Daca in lipsa dumneavoastra se va convoca adunarea generala si se vor alege alti membri in comitet, alt presedinte..., asta e. Veniti acasa si constatati ca ati scapat de obligatiile de presedinte. Ce aveti de pierdut!?
multumesc pt raspuns ..nu am nimic de pierdut probl e ca nu se ajunge acolo pt ca majoritatea propr nu doresc asta ,tabelul convocator nu a fost semnat in totalitate mai précis au semnat oameni care nu stiu ce au semnat si acum sunt disperati si spun asta e nu vin la sedinta ,si mai e ceva termenul maxim de 10 zile a expirat pt reconvocare ...probl mea este daca si a dat demisia o dna din comitet cine desemnaza o alta persoana?sunt foarte tensionata nu stiu cum sa rezolv probl ..cer mii de scuze daca nu sunt coerenta...trb sa plec si sa las totul in regula
Doamna, eu cand aud ca ”am semnat, dar nu stiu ce-am semnat”, imi vine sa zic o vorba care nu poate fi suportata de forum! Sa nu credeti ca pe la mine unii proprietari sunt mai breji, nu va faceti griji!
Deci @adriantot va dat o solutie buna. Timpul este prea scurt pentru a mai face ceva inafara unei sedinte de comitet. Dar ”musiu” administratorul, alta treaba nu are? Inseamna ca are prea mult timp la dispozitie, iar dvs. si ceilalti membri ai com. ex. ii suportati meandrele. Vedeti, poate are si alta treaba di dvs. il incurcati!
Stabiliti totul in sedinta de comitet, asa cum ati fost sfatuita si nu mai plangeti, ca nu piere lumea daca nu o sa mai fiti dvs. presedintele as. prop. Daca lumea vrea schimbare, atunci, faca-se voia lor, insa nu se schimba presedintii, asa la cheremul administratorului...
Pagina 3 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5