avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rectificarea datelor din REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rectificarea datelor din REVISAL

Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate?
Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul fiecaruia cu nr., data si toate celelalte ,am operat marirea de salariu pt.cei cu salariu minim din februarie si am transmis REVISAL. Dupa un control de la ITM,s-a constatat ca doi salariati apar cu doua contracte (adica acelasi nr,de contract dar cu date diferite).Am verificat si am vazut ca data preluata de mine din contracte (fizic) nu este aceeasi cu cea transmisa de persoana care a tinut contabilitatea inainte.De aici toata nebunia,deoarece nu stiu cum sa rezolv aceasta situatie.Poate exista cineva , care s-a confruntat cu aceasta situatie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 3 Iulie 2013
E greu dar..... e posibil. Am incetat CIM dublate din astfel de cauze. Nici o situatie nu seamana cu alta.
Mai concret?Ce pot face?
Mai concret nu va pot spune din pacate. Doar daca vad exact despre ce e vorba. Imi pare rau.
@ ela david

Se poate corecta de pe alt calculator , daca greseala nu este de la dvs.

Incercati sa obtineti de la ITM un extras revisal si vedeti ce c.i.m. sunt dublate si cel care nu corespunde cu realitatea se va inceta la data prevazuta in extras ca fiind data incetarii c..m.

Referitor la anumite probleme ale REvisal-ului , Inspectia Muncii a emis catre ITM anumite instructiuni de lucru si de indrumare a angajatorlor.
mesc, @freeelis.:)
Nu stiu daca greseala e la mine...Eu doar am introdus inca o data toti angajatii firmei , pentru a-mi crea baza de date pe care sa lucrez.Am efectuat o tramsmitere odata cu modificarea salariului minim din februarie...si iaca pozna..:((.
Am reusit sa dau de fosta contabila- care era responsabila si cu transmiterea REVISAL- si am gasit intelegere la ea, la modul ca poate inchide ea toti angajatii(are REVISALUL pe pc-ul ei, personal) care erau activi pana in momentul cand a incetat colaborarea cu firma in cauza.
E buna varinata asta?Si daca da, cu ce data sa se faca incetarile CIM?

Alte discuții în legătură

Preluare revisal Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Voi prelua de la o persoana Revisalul pentru o societate. Va trebui sa instalez programul pe un alt calculator, la sediul angajatorului. ... (vezi toată discuția)
Revisal - inregistrare contract ang10 ang10 Buna ziua, Am avut de facut o angajare si am trimis la revisal dar dupa 1 ora am verificat sa vad daca sa preluat si am constatat ca nu.De frica ca nu o sa se ... (vezi toată discuția)
Stare contract - activ in revisal constantin_b constantin_b desi contractul a incetat in data de 01 10 2011, apare activ in REVISAL, angajatorul sustine ca la el in revisal apare inactiv, a actualizat baza de date ... (vezi toată discuția)