din cauza expertului s-au acumulate sume importante ca penalitati.In plus doresc sa plec din tara si vreau sa pun punct acestei situatii.Presedintele nu doreste sa elibereze adeverinta nici daca platesc ,am facut plangere penala la politie deoarece se poate incadra la abuz in serviciu,am incercat pe cale amiabila sa stingem acest conflict,dar mi-a declarat ca doreste sa se razbune,ca sa pierd cumparatorul.
In legatura cu contestarea listei de intretinere lunare in termen de 10 zile,am facut-o si pe aceasta,dar raspunsul presedintelui a fost ca nu doreste sa-mi raspunda,ca documentele le voi vedea doar daca il dau in judecata,de aceea am ajuns sa cer recalcularea listelor in instanta.
De multe ori persoanele alese in comitetele executive intr-o asociatie ,sunt paralele cu obigatiile pe care le au sau sunt de forma,in cazul acesta este o gasca ca sa le spun asa,care face legea in bloc profitand de naivitatea,indiferenta oamenilor.
I-am dat termen legal de eliberare a adeverintei,dar daca nu o va face voi fi nevoita sa deschid o actiune cu obligatia de a face.Pentru aceasta doream un sfat si un model de actiune.
Va multumesc.
Fapta funcţionarului public care, în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o tulburare însemnată bunului mers al unui organ sau al unei instituţii de stat ori al unei alte unităţi din cele la care se referă art. 145 sau o pagubă patrimoniului acesteia se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani”.
nu constituie infractiune fapta prevazuta de legea penala, daca prin atingerea minima adusa uneia dintre valorile aparate de lege si prin continutul ei concret, fiind lipsita in mod vadit de importanta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni.
~ final discuție ~