Velicu-Daniel a scris:
Probabil ca tot eu voi avea de tras daca ei vor merge sa scoata certificat medico legal pentru ca nu sunt proprietar in aceasta garsoniera si nu se va lua in calcul violarea de domiciliu
Pentru infractiunea de violare de domiciliu nu se cere ca cel ce face sesizarea sa fie si proprietarul imobilului respectiv. simplul fapt ca locuiesti intr-un imobil iar o alta persoana ce nu locuieste acolo, intra abuziv sau refuza sa paraseasca imobilul respectiv la solicitarea celui ce locuieste acolo, din punct de vedere juridic inseamna violare de domiciliu.
Velicu-Daniel a scris:
inca nu s-a ajuns dar in stilul acesta acolo se va ajunge . unde sa fac plangerea daca sunt trimis la agentul care este pe zona mea iar agentul imi spune ca nu pot face sesizare ca nu are la ce sa o incadreze ?
Datoria agentului este sa faca cercetari in urma unei sesizari depuse de un petent, iar in urma cercetarilor va rezulta daca are sau nu unde sa o incadreze!
cyan a scris:
daca nu vor sa inregistreze reclamatia, o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.
corect! ... as adauga eu: si cu nota de inventar.