aunt angajat la o asociatie de proprietari si avem de recuperat niste bani de la un locatar rauplatnic.
la termenul trecut locatarul a cerut ca martori pe mine care sunt angajat la acea asociatie si reprezentant al reclamantei in acel dosar.am primit citatie de curand.
Intrebarea este: Sunt obligat sa ma prezint sau ramane la alegerea mea?eu nu doresc sa merg sa depun marturie.
Si , care ar fi logica acestei actiuni (eu ca reclamant sa merg sa depun marturie pentru parat)?
Pe mine ma face sa rad sincer.de ce ma chemat pe mine?:D
:offtopic:
Exista o prevedere in regulamentul de postare privitor la mesajele duble, triple, etc. Va rog sa-i acordati atentia si prioritatea cuvenite in postarile dumneavoastra viitoare.
Reprezentant legal
timpuriu
presedintele unei asociatie de locatari ( fara personalitate juridica ) ,poate fi consideret , reprezentant legal ? reprezentant conventional ? sau nu are nici ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa
pop_maria
vreau sa dezvolt putin mai mult pentru a gasi o solutie la ceea ce ma framanta si la care am facut referire anterior cu martorii mincinosi. eu sunt parata in ... (vezi toată discuția)