avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Fetita mea- inregistrare copil in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Fetita mea- inregistrare copil in Romania

:(buna.ma numesc andreea si am o fetita de un an si 8 luni.am nascuto in spania.sotul sia pierdut munca si am fost nevoiti sa venim in taramie nu imi facea actele acolo ca eram minora..nu suntem casatoriti.si am trecut vama cu spaga.ideea e ca asa a fost.atunci.dar vreau sa stiu daca le pot face in romania.ma poate ajuta cineva
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2013
gi-jane2, moderator
Cineva din Spania, cunosc multi ce se ocupa de aia, eu de fapt plec acuma ce mama mea e in stare grave, si pot sa va scot certificatul de unde le ai daca e in apropiere Madrid, sau le comand pe cineva sa v/o faca. Dar mie teama ce nu e asa de usor.
Oricum si acolo fiind ce a trecut atata timp trebui niste procedura. Acolo va primit juzgado del Registro civil fara probleme acuma cu certificat constatator? Tata e recunoscut si era major? Daca e delict acolo, poate ce nimeni sa va scoata documentul ce putea sa fie la procuror de acolo... Da-mi mie mai multe date daca vrei, prin e mail particular, si sa vedem ce se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - certificat de naștere minor nerecunoscut de tata în spania Ella si costel Ella si costel Am si eu o intrebare daca divortezi si nu recunosti ca ai copil ce este de facut? Si daca copilul va fi trecut pe numele mamei la registro civil spaniol si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tardiva a nasterii ionuti876 ionuti876 Buna seara Sunt major si doresc sa deschid singur actiune pentru inregistrare tardiva a nasteri. Am toate actele parintilor certificatele de nastere ... (vezi toată discuția)
Certificate de nastere - inregistrare tardiva liianat liianat Buna ziua. As dori sa stiu cum procedez in cazul in care o mama si-a trecut la nastere ambii copii, unul pe numele surorii si unul pe numele ... (vezi toată discuția)