avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Somatie pentru loc de parcare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Somatie pentru loc de parcare

am primit somatie pentru ca nu am mai platit locul de parcare din simplu motiv ca nu mai am nevoie. eu stiam ca din moment ce nu se mai plateste, se poate inchiria altei persoane.
ce se poate intampla daca eu nu vreau sa mai platesc tinand cont ca nici nu mai am drum prin Bucuresti de ceva timp?
Reamintesc ca am un contract de inchiriere DAR nu pe o perioada minima sau maxima.
Cel mai recent răspuns: Srb , utilizator 19:56, 17 Iunie 2013
da eu eram cumva putin ironic in postul anterior..dar asta este o sa vad cu rezolv, dar este ciudat ca in luna Iunie adica jumatatea anului am de platit o suma mai mare decat 50% din suma pe an. Penalizarea fiind aproape 0.
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2013
Srb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita card bancar mishu26 mishu26 Am avut un card de credit de 1200 lei la o banca, din anul 2007, card la care am platit o perioada suma minima de plata , apoi din diverse motive nu am ... (vezi toată discuția)
Situatie cheltuieli inchiriere alina_f alina_f Buna ziua, Am facut un contract de inchiriere pentru 1 luna (17.10-16.11). Pentru cheltuieli chiriasul mi-a dat o suma apoximata de noi, ca garantie trecuta ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la un loc de parcare Cristina-Tim Cristina-Tim Buna ziua!!! Anul trecut am detinut un loc de parcare care a fost a achitat pe o perioada de un an de zile,iar anul acesta am dorit sa renunt la el si mi s-a ... (vezi toată discuția)