avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

buna ziua! lucrez la o firma de pe data de 1.02.2009 pana in prezent .in tot acest timp am primit bani pe concediu pentru anii 2011 si 2012 iar banii pe concediu in anii 2009 si 2010 nici pana in ziua de astazi ! Am facut cerere de concediu si in anii 2009 si 2010 si nu a vrut sa mi le inregistreze iar acuma iam zis sa imi dea banii ca am nevoie urgenta mi-a zis ca daca nu mi s-a dat in anul 2009 si 2010 banii acei bani s-au pierdut adica nu mai am dreptul la ei si in cosecinta nu o sa mi-i mai dea .


va rog sa ma ajutati cumva ca imi vine sa apelez la inspectia muncii !



o zi buna va doresc !
Aveti perfecta dreptate.
Prin urmare nu s-a renuntat la concediu, deoarece acesta este prevazut in contractul individual de munca, insa prin neacordarea concediului s-a incalcat clauza contractului.
Inseamna ca sunt aplicabile doar prevederile art. 253.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent negrila negrila daca un angajat doreste sa lucreze atunci cand are programat concediu de odihna ce trebuie sa faca, pentru ca angajatorul sa nu aiba probleme in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata a concediilor neefectuate si neremunerate in caz de demisie anamariaholban anamariaholban Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu urmatorul aspect......mi-am inaintat demisia care mi-a fost si aprobata cu tot cu intoarcere din CCC, tot tacamul...in ... (vezi toată discuția)
Programare concediu de odihna ruxandra500 ruxandra500 In codul muncii ref la rpogramarea concediilor de odihna scrie: Programarea pentru concediu – ce prevede legea Codul Muncii stabileste ca efectuarea ... (vezi toată discuția)