avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu ma lasa sa-mi vad fetita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu ma lasa sa-mi vad fetita

Buna ziua, vineri seara sotia si-a luat bagajele si a plecat de acasa inpreuna cu fetita la maicasa, eu am oprit baiatul (sunt gemeni). Azi am vorbit la tel. sa vad fata dar nu ma lasat, ba zice ca vine maine sa ia si baiatul. Ce proceduri legale sunt sa nu imi ia si baitul? dar sa aduc si fetita acasa. Mentionez ca suntem casatoriti cu acte iar copii sunt pe numele meu si au adresa din certificatul de nastere aici unde am ramas eu (casa nostra) nu a soacrei. Ma pot duce cu politia, protectia copilului sau .. sa iau fetita acasa pana va decide instanta (asta pana cand va baga actele de divort)? Stiu ca pe sotie o pot da disparuta de acasa .. cu ce ma ajuta asta si unde trebuie sa ma adresez?
Cat timp sunteti casatoriti sau sunteti in faza despartiri, daca unul dintre parintii copiilor refuza celuilant vederea copilului/copiilor. Este consiliat sa se faca o plangere la fortele de ordine care vor intervenii in acest caz pentru a da posibilitatea celuilant parinte pentru a-și vedea copilul
Imi pare rau, cat timp nu exista o hotarare, acest lucru (plangerea) ramane fara efecte.
AVLIL,



Nu pentru doua cuvinte sau orgoliul meu se ajunsese ca fratii sa nu se vada. Eu nu am ce calca pe acolo ca vreau sa evit scandalul insa aveam interdictie cu o luna inaite sa mai calc pe acolo de "mama" soacra dintr-un motiv ...nici eu nu am inteles, sau poate erea locul sotiei de ... . Acum sau vazut insa pt asta ...ma costat dar nu conteaza am vb cu fetita mea.
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon familial si rele tratamente aplicate minorului - urgent emenemco emenemco Buna ziua, Avem un caz la noi la fundatie, o femeie care este intr-o situatie dificila si incercam sa o sfatuim ce sa faca. Cat se poate de scurt, ... (vezi toată discuția)
Divort in care sunt implicati 2 copii minori ionela_catalina ionela_catalina Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a-mi da cateva sfaturi. Fratele meu are un copil de 8 ani din prima casatorie asupra caruia are garda totala (mama ... (vezi toată discuția)
Poate fi copilul meu luat de protectia copilului? sunt disperat sorinolariu sorinolariu sotia mea a fugit la amant iar fiul meu a fost luat de protectia copilului.l-am luat acasa prin hot. jud. definitiva si irevocabila data de tribunalul ... (vezi toată discuția)