avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Examenele de intrare in avocatura devin mai riguroase
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Examenele de intrare in avocatura devin mai riguroase

Comisia Juridica a Senatului a dat aviz favorabil, cu mai multe amendamente, legii care modifica Statutul profesiei de avocat.
[ link extern ]

Intre modificarile principale se regaseste si o mai mare rigurozitate in organizarea examenelor de intrare in avocatura.

"La propunerea Ministerului Justitiei si a Uniunii Barourilor am stabilit ca examenul de intrare in avocatura se face in mod unitar dupa o tematica unitara, dupa o metodologie unica", a spus Presedintele Comisiei Juridice, Toni Grebla.
Cel mai recent răspuns: validay45 , utilizator 21:49, 10 Aprilie 2010
=D> .. este o bucurie sa auzi si de oameni destepti ..sunt convins ca acestia exista ...dar se pare ca ne spui o poveste - mai ales din Bucuresti ...tu crezi ce spui ?? fara spaga ..fara interventii...este utopie..sincer- stiu ce spun, sunt din sistem si gandesc ca s-a ajuns prea departe cu minciuna ............
si daca tot devin ,,mai ' riguroase ..ce ar fi daca am da toti ...din cand in cand- asa pentru reconfirmare .....eu nu ma tem !
S-a ajuns intr-o culme a nesimtirii...avem ,,titani" in avocatura care au ajuns ,, lautari "- si pot in cardasie sa falseze......
Este usor sa instituim ,,mai" riguros pentru cei dupa noi -nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

U.n.b.r. bota - pro si contra Danutz001 Danutz001 Ce parere aveti despre faptul ca, in prezent, exista doua Uniuni care inscriu avocati, au aceeasi denumire, atat ca Uniune, cat si ca Barouri ?!? E bine, e rau ... (vezi toată discuția)
Avocatura nicolealex nicolealex buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)
Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010 mario33 mario33 CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine ... (vezi toată discuția)