Buna ziua,
Am un credit ipotecar din septembrie 2007, ipoteca fiind casa si terenul cumparat cu acest credit.
Am platit corect ratele pana in noiembrie 2011, dupa aceasta data m-am adresat bancii pentru o reesalonare intrucat nu mai aveam posibilitati financiare , rata fiind de 325euro pe luna.In prima faza mi-au promis ca o sa mi faca pentru vreo 2 ani rata de 200euro pe luna, cerandu-mi sa aduc niste poze cu starea actuala a casei.
Nu mi s-a aprobat reesalonarea, eu nu am mai platit ratele, acum banca scoate la licitatie imobilul cu o suma calculata in lei, desi creditul este luat in euro si la o valoare cu care nu sant de acord.
Mentionez ca am cumparat casa la rosu, in acte cu 60mp pe doua niveluri, in realitate de 100mp pe doua niveluri.
Eu nu am vazut actele casei pana dupa semnarea tuturor actelor ,creditul mergand direct la vanzator., banca sa ocupat de toate actele.
La cumparare casa fiind la rosul, tot ce am facut pana la finalizare am facut cu bani si acte pe numele mamei mele.Am mai fost purtat vreo 4 ani si prin judecata , inclusiv banca a fost citata , pentru ca ne-am trezit cu un cetatean care avea incheiata promisiune cu vanzatorul, inscrisa in cartea funciara.Motiv pentru care am facut si o depresie severa, fiind internat chiar in spital., depresie de care sufar si astazi..
Ce pot face eu acum , am doi copii minori, nu lucrez, as vrea sa mai taraganez un pic situatia in speranta ca ...lungeste doamne toamna, pana s-o coace poama.
Contestatie la evaluare, ca nu au venit sa vada nimic pe teren, ca centrala , caloriferele si alte amenajari is pe numele mamei mele, ca in acte sant 60mp si in realitate 100mp, pentru toate astea cand trebuie sa actionez si unde.
Va spun sincer ca nu am bani de avocat, deci daca va sta in putere dati-mi un sfat.
Va urez o zi buna!
Mama a lucrat o vreme in Italia, apoi a vandut apartamentul ei. Cu banca a semnat doar acel
formular de TERT PLATITOR.
Variantele dumneavoastra le-am incercat pe toate.
1. Banca nu mi a aprobat o reesalonare pe motiv ca nu vrea sa fie secunda notata in Cartea funciara dupa ANAF;
2.Bani sa platesc nu am pentru ca nu lucrez suferind de acea depresie severa aparuta o data cu problemele casei;
3.De cumparator nici nu poate fi vorba, nimeni nu cumpara nimic acum, mai ales ca imobilul este inca in proces cu cel ce avea promisiune de vanzare cumparare inaintea mea.
Garant ipotecar
agud
Sunt garant ipotecar intr-un contract de credit. Mai exact, fratele meu a luat niste bani din banca, iar eu am girat cu locuinta mea. Mentionez ca in perioada ... (vezi toată discuția)
Divort
jordan_valentin
am facut cu sotia un credit la banca cu ipoteca ce se intampla daca divortam avand in vedere ca apartamentul nu este al meu este trecut pe numele mamei si eu ... (vezi toată discuția)