avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Punerea in circulatie autovehicolelor cu numere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Punerea in circulatie autovehicolelor cu numere provizorii expirate

as dori sa stiu ce se va intampla ,,,am primit o dovada de circulat de 15 zile stiu ca reprezinta o infractiune ca aici in bv ., ro tara tuturor posibilitatilor , multumesc#-o
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2013
sandru72, utilizator

Amenda penala doar instanta de judecata o poate dispune prin hotararea de condamnare, iar anularea permisului de conducere în cazurile prevăzute la art. 114 alin. (1) din OUG 195/2002 se dispune de catre şeful serviciului poliţiei rutiere pe raza căruia a fost constatată fapta, în baza hotărârii judecătoreşti rămase definitivă, dispusă de o instanţă din România, procurorul nu poate anula un permis.
multumesc pentru atentie nu am de cat sa astept raspunsul de la procuratura dar oare cat va dura?
Greu de spus, nu exista un termen de solutionare din pacate.
va multumesc
sandru72 a scris:

multumesc pentru atentie nu am de cat sa astept raspunsul de la procuratura dar oare cat va dura?
:-/

Alte discuții în legătură

Am condus imprudent calian calian va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in privinta urmatoarelor infractiuni----in data de 26 nov 2012 am fost oprit de politie si intocmit dosar penal ptr ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - am condus fara permis claxy_claudiu claxy_claudiu Am si eu o problema,cine ma poate ajuta am avut permisul suspendat,pe o durata de 90 de zile,si eu am condus cateva zile fara permis de conducere...,la acre ma ... (vezi toată discuția)
Conducere cu numere provizorii expirate Vlad05 Vlad05 Buna ziua! In urma cu doua zile m-a oprit politia si eu nu mi-am dat seama ca am avut numerele provizorii expirate. A chemat un martor taximetrist, i-a luat ... (vezi toată discuția)