avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Unde gasesc definitia punctului de lucru?
Daca inchiriez un spatiu frigorific (frigider), acesta este considerat punct de lucru?
Contractele mele nu se numesc "Contract de inchiriere" ci "Contract de depozit" si repsectiv "contract de prestari servicii"

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 12:06, 13 Decembrie 2006
Cine presteaza serviciile de depozitare?
Pot obtine o autorizatie pentru comert ambulant in Bucuresti fara a avea punct de lucru aici (firma e pe bacau) ? La ce m-ar ajuta practic deschiderea unui punct de lucru?
Noi suntem in situatia similara celui cu frigiderul.
Avem echipamente de telecomunicatii colocate (contractul se numeste de colocare) adica puse in camere amenajate special de catre firme specializate impreuna cu echipamentele alot companii de telecomunicatii.
Acolo nu sunt prezenti angajatii nostrii, deci nu exista personal.
Situatia e si mai ciudata ca avem si afara Romaniei precum si in toata Romania.
Domeniul nostru de activitate nu este inchirierea mai departe a spatiului de colocare, echipamentele stand acolo in folosul nostru, noi comercializand produsul final fiind comunicatii de date.

Cum stam in acest caz?

Alex
Va rog sa-mi spuneti si mie daca as avea probleme in urmatorul caz:
Am avut un punct de lucru deschis pe care acum l-am inchis, dar nu as vrea sa-l desfiintez. Trebuie sa declar ceva sau sa mai fac ceva?
Multumesc.
sa faci o cerere de suspendare activitate pe 3 ani la punctul respectiv si sa o depui la ORC

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru ella80 ella80 - Doresc sa declar punctul de lucru pentru restaurant. Este acelasi ca si sediul social. Care sunt demersurile necesare si ce alte avizari trebuiesc luate si ... (vezi toată discuția)
Unde se desfasoara activitatea economica la comertul online? IonelaBe IonelaBe Buna seara, Doresc sa infiintez o societate comerciala - comert online si nu am reusit sa aflu un raspuns cu privire la desfasurarea activitatii economice: ... (vezi toată discuția)
Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)