avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Unde gasesc definitia punctului de lucru?
Daca inchiriez un spatiu frigorific (frigider), acesta este considerat punct de lucru?
Contractele mele nu se numesc "Contract de inchiriere" ci "Contract de depozit" si repsectiv "contract de prestari servicii"

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 12:06, 13 Decembrie 2006



De fapt, intrebarea mai precisa este daca exista vreo obligatie de infiintare a unui punct de lucru prevazuta in lege, in afara de cazul cu mai mult de
daca ati avut salariati se face o adresa catre ITM de care apartineti si in care specificati ca de la data de........ nu mai aveti angajti in cadrul punctului de lucru.



De fapt, intrebarea mai precisa este daca exista vreo obligatie de infiintare a unui punct de lucru prevazuta in lege, in afara de cazul cu mai mult de

Obligativitatea deschiderii unui punct de lucru exista atunci cand societatea isi desfasoara activitatea in alta parte decat acolo unde isi are sediul, indiferent de nr. de salariati.
Nu este cazul in contractele de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru ella80 ella80 - Doresc sa declar punctul de lucru pentru restaurant. Este acelasi ca si sediul social. Care sunt demersurile necesare si ce alte avizari trebuiesc luate si ... (vezi toată discuția)
Unde se desfasoara activitatea economica la comertul online? IonelaBe IonelaBe Buna seara, Doresc sa infiintez o societate comerciala - comert online si nu am reusit sa aflu un raspuns cu privire la desfasurarea activitatii economice: ... (vezi toată discuția)
Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)