avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bani pentru nou nascuti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bani pentru nou nascuti

Buna ziua am si eu o intrebare daca sotia mea naste in septembire beneficiaza de acesti bani ?as dori un raspuns daca se poate multumes frumos !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 27 Ianuarie 2014
Da la asta ma referam cei 500 euro pt noi nascutii
Acestia se vor acorda , asa cum am spus mai sus, dupa 01.01.2014 daca nu intervine o noua modificare legislativa.
A intervenit vreo modificare legislativa pt legea 1/2011? Copilul meu s-a nascut pe 20.01.2014 poate beneficia de cei 500 de EURO?
Din cate cunosc, termenul prevăzut la art. 361 alin. (3) lit.e din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, a fost prorogat până la data de 31decembrie 2013.
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma acordata la nasterea unui copil dan0007 dan0007 Persoanele angajate in cadrul invatamantului universitar de stat pot beneficia de suma acordata la nasterea unui copil - conform Legii nr. 1/2011, ... (vezi toată discuția)
Contul pentru educatie permanenta Costine Costine Va adresam o intrebare la care nu reusim sa primim raspuns, prin urmare, nu stim exact unde sa ne adresam. Avem un baietel nascut pe data de 03.07.2012 si, ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea educatiei nationale 1/2011 solomonalexa solomonalexa Buna ziua, Va rog sa imi clarificati unele aspecte legate de legea educatiei nationale 1/2011. In primul rand am vazut ca sunt OU care amana intrarea in ... (vezi toată discuția)