avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda cu buletinul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda cu buletinul

Buna ziua am si eu o problema , un prieten ma rugat sa scot niste bani trimisi prin WesternUnion care ar fi trebuit sa fie de la mama lui dar pe urma am aflat ca banii ar fi din alte surse .. cred ca ar fi inselaciuni ce pot pati in acest caz daca vine politia la mine la usa ? #-o eu nu am nici un amestec pur si simplu am fost prins in plasa
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
dragosrazvan, utilizator
Nu intelegeti eu am mai scos pe numele meu odata bani trimisi de mama lui de la CecBank si asta am crezut ca o sa fac si acum dar mi-a spus ca , o sa trimita prin WesternUnion si asta a fost tot chestia aceasta sa intamplat acum vreo 2 luni si jumate :d si sunt cat se poate de sincer si v-as ruga sa nu ma acuzati pentru ca eu nu am facut nimic cred ca sunt o victima ..
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
dragosrazvan, utilizator
Si chiar erau de la mama lui banii?
O sa trebuiasca sa demonstrati,in cazul unei inselaciuni,ca nu aveti nici o implicatie,ceea ce va fi foarte greu.

Eu unu nu va cred,mas mira s ava creada un politist sau jedecator.presupun ca si prima data sia uitat buletinul acasa,si ati mers si ati scos cu buletinul dumneavoasta banii fiind pe numele lui.cu atitudinea asta,o sa atrageti o pedeapsa cu executare asupra dumneavoastra,succes
Deci dumneavoastra nu intelegeti prima oara am scos de la mama lui suma de 200 de euro de la Cecbank el am o anumita suspiciune din cauza ca am ratras banii de la o persoana de sex masculin , vad ca dumneavoastra ma credeti vinovat fara sa ma cunoasteti si daor din 2-3 mesaje eu am cerut aici ajutorul dar cred ca am facut o greseala .. sunt o persoana normala merg la faculatate si nu am avut niciodata treaba cu politia nu am nici o amenda macar
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
dragosrazvan, utilizator
nu ati facut deloc o greseala,si v-am sfatuit ca,daca credeti ca e vorba de inselaciune sa faceti denunt din timp,ca sa creasca sansele sa iesiti nevinovat.

nu sunteti credibil din cauza ca,ati spus ca pritenul dmv. a venit s a spus ca sia uitat buletinul acasa,si sa scoateti cu buletinul dumneavoastra.

Nu ati fi avut cum sa ii scoateti decat daca dinainte au fost banii pusi pe numele dumenavoastra,altfel erau pe numele lui,ca doar de aia a a venit,sa isi scoata banii.

Can trimiti bani,trimiti pe un nume,nu il poate scoate PETRE daca e pe numele lui Vasi.
Infine,nu ma chinui sa explic,daca nu intelegi e problema dumneavoastra.

[Editat de admin: Va rog sa va pastrati impresiile pentru dumneavoastra, pe forum nu judecam pe nimeni]

Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
Admin, administrator
Deci domnule nu aveau cum sa fie pusi bani pe numele meu de dinainte .. el ma sunat si mi-a spus daca pot sa il ajut eu iam zis ca da iam zis numele meu complet si dupa a pus banii in jur de 2-3 ore am mers sa scoatem banii :d

Alte discuții în legătură

Inselaciune adinnaiasi adinnaiasi Am gasit un anunt pe internet in care o doamna pe nume Alison dona spre adoptie pui de maimuta Capucin! am contactat-o pe acea doamna si mi-a zis ca daca vreau ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cu nume false dedicated dedicated Buna ziua.ce pedeapsa risc pentru urmatoarele fapte Am dat doua tepe pe net in urmatorul fel: Am vorbit cu persoanele pe net si la telefon,sa face ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? - santaj cu o filmare Anon4 Anon4 Am un prieten care a recunosc pe o filmare ca pot sa fac rost de haș sau de marijuana, am fost \"amenințat\" ca dacă nu dau niște bani o sa meargă cu ea ... (vezi toată discuția)