avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incalcarea ordonantei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incalcarea ordonantei

A inceput urmarirea penala impotriva mea de 1 luni. Mi sa interzis sa parasesc localitatea, lucru pe care l-am respectat in mare parte (adica am plecat din sat doar pentru a sustine probele orale pentru bacalaoreat) toate bune si frumoase pana acum 2 zile cand mi-sa spus ca mai am inca un dosar care se deschide acum si ca nici luna asta (29.06.2013- 29.07.2013) sa nu parasesc localitatea... Lucru pe care il voi respecta dar eu vreau sa merg in Focsani sa sustin probele scrise de Bacalaoreat....dar acest lucru mi-a fost interzis de procuror.Ce ar trebui sa fac? Va rog sa m-a ajutati cu un sfat.Multumesc :sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2013
billa, utilizator
Ptr a da bacalaureatul in prima sesiune trebuie sa fiti pregatit,in special la limba si literatura romana proba scrisa..succes
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2013
mariustec, utilizator
Pai sunt pregatit!!!! Si cred ca m-as descurca estul de bine....Dar ma gandesc la ce se poate intampla dupa ce se afla ca am fost sa sustin examenul...
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2013
billa, utilizator
Cu parere de rau nu sunt de acord cu dvs..
eu zic ca merita sa incercati)))))))
[ link extern ]
Masura obligarii de a nu parasi localitatea poate fi inlocuita cu masura arestarii preventive daca va incalcati obligatiile pe care le aveti.

Alte discuții în legătură

Ordonanta -privind obligarea de a nu parasi localitatea. Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular Cre este termenul de contestare inpotriva ordonantei procurorului prin care interzice, invinuitului ,parasirea localitatii,cui o adresez si daca la emiterea ... (vezi toată discuția)
Interdictia de a nu parasi localitatea animacikaa animacikaa cine emite interdictia de a nu parasi localitatea? un prieten de al meu a fost retinut pt 24 ore si procurorul a vrut sa l trimite in instanta cu propunere de ... (vezi toată discuția)
Are dreptul sa paraseasca tara? Mica-Maria Mica-Maria Dosar penal : fals in inscrisuri private. Pentru obtinerea unui imprumut la CAR a falsificat semnaturile girantilor. Cei trei giranti au depus plangere penala ... (vezi toată discuția)