In situatia in care s-a dat declaratie la notar ca este unic mostenitor,s-a obtinut cert. de mostenitor si s-a vandut cu acte un teren agricol in urma cu apox. 10 ani.
Cum poate fi tras la raspundere acel mostenitor care stia ca mai sunt inca 3 frati ai sai mostenitori?In urma cu cateva luni s-a aflat de fapta comisa.
S-a prescris fapta de fals in declaratii si uz de fals?
Ce este de facut in acest caz pentru ca cei 3 frati sa recupereze prejudiciile aduse?
Care este calea legala?
Multumesc
Daca se dezbate succesiunea in present, puteti include in masa succesorala si imobilul vandut de fratele "infractor", acesta urmand fie sa va despagubeasca pe toti ceilalti mostenitori cu o cota-parte din valoarea acestui bun, fie sa ii scadrti acestuia pretul vanzarii din partea lui de mostenire.(situatie recomandata).
Hahahaha!:))...cred ca glumiti!! :O cum adica?:foottap: da desteptul care a impartit averea.,nu cumva trebuia sa se asigure si sa verifice daca mai sunt si alti mostenitori? X-( ceva e putred! :-/ pun pariu ca sunt si cateve false semnaturi la renuntarea de avere :rtfm: Doamna, incercati sa rezolvati pe cale amiabila..dac nu la judecata :hammer: si o sa-i manance puscaria daca judecata o sa fie dreapta!!:tooth: Mult succes.! :thumbup: eu am castigat un proces genu:dance4:.am primit despagubiri la o avere care acum 9 ani valora 10000,,am primit 30000 de euro =D> ..Mult succes!:training:
Sucesiune
marianbica
Buna ziua,va rog sa ma ajutati sa inteleg un lucru.
In 1991,13 ianuarie defunctul decedeaza.Raman mostenitori sotia defunctulu + 8 copii.Are loc ... (vezi toată discuția)